vineri, 30 iulie 2010

Cu cortul, Busteni, Gura Diham

In sfarsit am timp sa scriu un post pe blog. M-am intors de la munte (intr-un final)unde am avut o vreme "superba" (pozele spun totul) si o experienta traumatizanta "de noapte".
Mai intai, am ajuns noi (5 persoane) la locul de camping de la cabana Gura Diham, dupa un drum de cca 3 ore(Bucuresti-Busteni) si am avut neplacearea sa inceapa ploaia exact in momentul in care am inceput sa instalam cortul. Ne-am grabit sa instalam cortul asa ca l-am montat intr-o baltoaca de noroi si am intrat in el.Dupa circa o ora s-a oprit ploaia si ne-am apucat sa facem gratar fericiti. Dupa 15 minute, sa vezi surpriza: incepe o ditamai ploaia si ce sa faci? gratarul era deja aprins, carbunii nu ne ajungeau sa facem alt foc, asa ca am facut gratarul cu umbrela in mana.

marți, 27 iulie 2010

Cu cortul la munte, Busteni

Astazi voi pleca pentru 2 zile cu cortul la munte. Destinatia busteni, pe undeva pe langa Gura Diham. Modalitatea de transport pe care am ales-o este cu masina din cauza ca trebuie sa car niste mancare, gratarul, cortul si muuulta bautura, dar in principiu daca mergeti cu trenul,iesiti mai ieftin si e mai frumos daca sunteti grup mare.
O sa va tin la curent cu toate conditiile de pe acolo, sper sa nu ne manance ursii!
Va salut!!!

luni, 26 iulie 2010

CMD-Studios

Stimati cititori, din motive personale am fost nevoit sa renunt la domeniul CMD-Studios.com asa ca mi-am deschis un blog pe blogspot. O sa va incat aici cu povestile despre calatoriile si muultele plimbari pe care le voi mai face, sfaturi si locuri unde sa mergeti, tot ce o sa va ajute ca vacanta voastra sa fie una reusita!
O zi buna tuturor!!!