vineri, 30 iulie 2010

Cu cortul, Busteni, Gura Diham

In sfarsit am timp sa scriu un post pe blog. M-am intors de la munte (intr-un final)unde am avut o vreme "superba" (pozele spun totul) si o experienta traumatizanta "de noapte".
Mai intai, am ajuns noi (5 persoane) la locul de camping de la cabana Gura Diham, dupa un drum de cca 3 ore(Bucuresti-Busteni) si am avut neplacearea sa inceapa ploaia exact in momentul in care am inceput sa instalam cortul. Ne-am grabit sa instalam cortul asa ca l-am montat intr-o baltoaca de noroi si am intrat in el.Dupa circa o ora s-a oprit ploaia si ne-am apucat sa facem gratar fericiti. Dupa 15 minute, sa vezi surpriza: incepe o ditamai ploaia si ce sa faci? gratarul era deja aprins, carbunii nu ne ajungeau sa facem alt foc, asa ca am facut gratarul cu umbrela in mana.

Lasand la o parte activitatile desfasurate, pentru cei ce doresc sa mearga la munte cu cortul, subliniez faptul ca trebuie sa aveti obligatoriu sac de dormit, un cort impermeabil (o sa fac un post special despre corturi) si haine groase chiar daca e vara.
Taxa de campare este de 10 lei/noapte.Vine un nene la tine la cort si te intreaba cat stai si platesti (cazi la intelegere cu el daca vrei sa stai mai mult).
Mai trebuie specificat faptul ca amplasarea cortului nu trebuie sa fie langa tomberoane fiindca vin ursuletii si va mananca! Ideal ar fi sa aveti un aparat cu ultrasunete pentru ursi.
Distractia e aproape garantata daca ai vreme frumoasa si nici un vecin care sa asculte manele la maxim, dar in cazul in care aveti aceasta nesansa, aveti destule pietre cu care sa aruncati!!

PS:Multumim "vecinei" noastre care ne-a imprumutat umbrelele cele mari, ca altfel mancam si faceam gratar sub dus!!!

Have fun!

3 comentarii:

  1. Nu suna atat de distractiv Sorine.. Ploaie, taxa, urasi, etc...

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost fun sa stii, in ciudea conditiilor nefavorabile!

    RăspundețiȘtergere
  3. aM DESCHIS CAMPING AMENAJAT PENTRU CORTURI SI RULOTE IN bUSTENI, pOIANA tAPULUI, BD. iNDEPENDENTEI 64.
    www.mihaiserban.ro
    tel 0745102596
    curent
    apa
    wc
    dus
    wifi liber
    cablu tv upc
    nu sunt ursi si nici manele.

    RăspundețiȘtergere