marți, 30 noiembrie 2010

Ce inseamna sa fii blogger si cum vezi tu blogosfera? - etapa 19 Concurs SuperBlog2010

Pentru mine, sa fii blogger inseamna sa-ti spui punctul de vedere legat de orice iti trece tie prin cap, (in principiu) fara a putea fi sanctionat. De asemenea mai poate fi o metoda de exteriorizare atunci cand vezi prea multi prosti sau cand esti intrigat pana la paroxism de ceea ce se intampla in jurul tau. E un fel de tratament neuronal ca sa nu innebunesti. Daca faci parte din blogosfera poti fi sigur ca cineva va citi ce ai scris tu la un moment dat si poate chiar va rezona in simtiri cu tine.
Daca esti destul de norocos sau de vehement s-ar putea ca cineva (care conteaza) sa-ti ia in seama parerile si poate lucrul care te-a deranjat odata va deveni istorie...sau poate nu. Cert este ca gandurile tale vor ramane peste ani, vor putea fi citite mult timp si vor exista si atunci cand tu nu vei mai fi. Poate ca vor inspira pe cineva la un moment dat. Poate cineva va rade mai tarziu sau se va minuna ca asa ceva chiar s-a intamplat.
Gandeste-te: daca ar fi existat blogosfera pe vremea comunismului, cate povesti (acum uitate) ar fi putut fi citite de noi - cei care nu am trait in acele vremuri? Si daca aceste povesti ar fi existat, probabil ca nu am mai face greselile care s-au facut candva. Am incepe totul de la un alt nivel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu